Ny søgning

Sagsbehandlende terapeut

Faglig koordinator til Visitation hjælpemidler
Brænder du for hjælpemiddelområdet, er du fagligt og menneskeligt reflekteret? Kan du arbejde struktureret og selvstændigt, hele tiden med borgeren i centrum? Så er det dig, vi leder efter.

Stillingen er en kombineret stilling, hvor du udover at arbejde som sagsbehandlende terapeut også fungerer som koordinator i afdelingen.

Stillingsbeskrivelse
Vi ønsker at fastansætte en alsidig og gerne erfaren hjælpemiddelsagsbehandler til at varetage sagsbehandling indenfor Serviceloven §§ 112, 113 og 116 samt koordinatoropgaver. Du vil komme til at arbejde med meget forskelligartede opgaver og vil være med til at præge udviklingen på området i Kerteminde kommune.

Hvem er du?
Du er ergo- eller fysioterapeutuddannet. Du er faglig ambitiøs, og du finder energi i at nå de opstillede mål, ligesom du kommunikerer klart og tydeligt. Du vil være sparringspartner med leder af afdelingen og vil være tovholder på forskellige opgaver. Du har juridisk viden på området, og du er IT kyndig. Vi benytter Nexus i vores hverdag.

Personlige kompetencer
Du er ansvarsbevidst med gode samarbejdsevner, du er omstillingsparat og diplomatisk. Du vægter kontakten med borgere og samarbejdspartnere og tror på, at vi lykkes bedst i fællesskab.

Vi tilbyder
Et team med høj faglighed og med gode muligheder for kollegial sparring. Vores samarbejde på tværs af afdelinger er solidt. Vi kender hinanden og har tværfaglige sparringsmøder, hvilket sikrer de bedste løsninger for borgerne. Der er stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og daglige prioriteringer.

Stillingen er på 37 timer, den er selvtilrettelæggende og med mulighed for at arbejde i en 4 dages arbejdsuge.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Offentlig straffeattest indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere?
Har du yderligere spørgsmål til stillingsopslaget, kan du henvende dig til konstitueret leder Charlotte Campen på tlf. 20147928 eller via mail på: chca@kerteminde.dk. Du kan også kontakte de sagsbehandlende terapeuter ml. kl. 10.00 og kl. 12.00 på 65151083.

Sidste ansøgningsfrist er mandag den 22. april 2024, og vi forventer, at samtalerne afholdes torsdag den 25. april 2024.
Ansættelsesdato er den 1. juni 2024 eller hurtigst muligt.

Kerteminde Kommune ligger i det nordøstlige Fyn i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Kommunen har ca. 1.800 medarbejdere, der arbejder ud fra vores særlige kerneværdi, som er fællesskab, hvor vi både er tæt på hinanden og på borgerne.

Udover fællesskabet prioriterer og arbejder vi også med vores øvrige værdier i dagligdagen: Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Herudover er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Kerteminde Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder, og vi er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Hvis du i dit nye job er IT bruger, kan der i forbindelse med din ansættelse være krav om, at du identificerer dig med dit MitID, du vil i så fald kontaktes herom.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=26226477)

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke