Ny søgning

Dansk Socialrådgiverforening (DS) er socialrådgivernes faglige organisation. Foreningen blev grundlagt i 1938 og er medlem af FH og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO).

DS har cirka 18.900 medlemmer og varetager socialrådgivernes interesser indenfor bl.a. løn- og ansættelsesvilkår, arbejdsmiljø, grunduddannelsen og efter- og videreuddannelse.

Desuden arbejdes der for, at socialrådgivernes ekspertise og erfaring inddrages, når der skal lovgives på det sociale område.


Socialrådgiverjob

DS har siden 2002 drevet jobportalen Socialraadgiverjob, hvor du finder masser af relevante jobannoncer til dig, som arbejder med socialrådgivning. Socialraadgiverjob indeholder stillingsopslag for socialrådgivere, ledere og andre inden for socialrådgivningen.

På Socialraadgiverjob kan du foretage en jobsøgning eller oprette en personlig jobagent ud fra dine kvalifikationer og interesser. Du kan også holde dig orienteret om nyheder fra socialrådgivningen.

Vil du vide mere om DS?
Læs meget mere om DS’s medlemsfordele og -tilbud, herunder rådgivning, netværk og karriere, kurser og arrangementer, fagblad og tidsskrifter samt studieliv på www.socialraadgiverne.dk.

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke