Ny søgning

Information til jobannoncører

Målrettet og effektiv jobannoncering
Dansk Socialrådgiverforening (DS) tilbyder i samarbejde med Media-Partners målrettet og effektiv jobannoncering overfor socialrådgivere, ledere og andre inden for socialområdet.
Din annonce præsenteres i en kontekst af DS’s seriøsitet, vejledning og fokus på karriere og arbejdsliv.

Konkurrencedygtig pris
Til en konkurrencedygtig kontaktpris leverer DS de medier, du skal bruge i rekrutteringen af de bedste medarbejdere til socialområdet.

Få kontakt til de rette kandidater – også dem, som er i job
Når du opretter en jobannonce på Socialraadgiverjob, rammer du målrettet de aktive jobsøgere. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?
Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via Socialraadgiverjobs søgefunktioner, nås den bedst gennem andre medier. Kombiner derfor din jobannonce på Socialrådgiverjob med en printannonce i fagbladet Socialrådgiveren eller et joblink i DS’s nyhedsbrev.

Joblink i nyhedsbrevet
Når du har oprettet en stillingsannonce på Socialraadgiverjob, kan du få et link til den i DS’s nyhedsbrev og nå ud til endnu flere potentielle medarbejdere. Det online nyhedsbrev udsendes typisk to gange månedligt til omkring 18.041 modtagere med en åbningsprocent på ca. 45 – kontakt Media-Partners for nærmere information om de konkrete udsendelsesdatoer.

Nyhedsbrevet er et yderst velegnet annoncemedie såvel selvstændigt som i samspil med fagbladet Socialrådgiveren og Socialraadgiverjob.

Socailraadgiverjob
Med et jobopslag på Socialraadgiverjob når du ud til de mest relevante kandidater. Kombineret med en annonce i fagbladet Socialrådgiveren målrettes jobannonceringen endnu mere effektivt – og til en lav kontaktpris.

Jobannoncer i Socialrådgiveren lægges automatisk på Socialraadgiverjob.

Kontakt
Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål, så kontakt Media-Partners. Du er også velkommen til at sende din forespørgsel eller annonce direkte til vores bureau, Media-Partners, på stillinger@media-partners.dk. Media-Partners vil herefter sørge for, at din jobannonce bliver oprettet på Socialraadgiverjob.