Ny søgning

To socialfaglige medarbejdere søges til Vejledning og MestringVil du gerne vejlede borgere til at finde det, der giver dem et meningsfuldt og selvhjulpent liv? Kan du lide at arbejde målrettet i samarbejdet med borgeren, og ser du mulighederne i tværfagligt samarbejde. Så er dette jobbet, du søger.

Om jobbet i Team Lundevej

Som vejleder arbejder du primært med individuelle og mindst indgribende indsatser. Med kerneopgaven i fokus, vejleder vi borgerne til at mestre deres eget liv ud fra de ressourcer, de har til rådighed. Den primære målgruppe er borgere fra 15 år og opefter med psykiatriske problemstillinger og /eller psykosociale vanskeligheder.

Som socialfaglig medarbejder i Team Lundevej bliver du en del af et team, som varetager individuelle forløb i hele Odder kommune, hvor der ydes fagprofessionel støtte til at facilitere og forbedre mestring af eget liv. Der kan eksempletvis være tale om relationelle udfordringer, problemer med beskæftigelse og mestringsstrategier til håndtering af hverdagen.

Derudover driver Team Lundevej et klubtilbud, hvor visiterede borgere møder op med lyst og evne til, via social inklusion, at arbejde for en forandring af egen livssituation samt gøre aktivt brug af de muligheder, der skabes i rammen af vores klubtilbud. Det overordnede mål med klubtilbuddene er, at skabe mulighed for, at den enkelte kan deltage som aktiv medborger i samfundet. Visionen er, at fællesskabet bidrager til og faciliterer udviklingen af den enkeltes sociale kompetencer.

Hvem er vi

Vi er en udførerafdeling, Vejledning og Mestring, og en afdeling for myndighed for borgere 30+, som sammen er organiseret under Det Specialiserede Socialområde. Vi er fordelt i 4 teams på forskellige matrikler i Odder. Du vil blive en del af Vejledning og Mestring, hvor vi samarbejder med en bred borgermålgruppe i alderen fra 15 år og op efter. Vi arbejder i henhold til en lang række paragraffer alt afhængig af, hvilken indsats den enkelte borger har behov for.

Din profil

 • Du har en relevant social/sundhedsfaglig uddannelse (pædagog, ergoterapeut, sygeplejerske, socialrådgiver.)
 • Du har evnen til at arbejde selvstændigt. Du kan lide at planlægge og koordinere eget arbejde.
 • Du kan strukturere et forløb og arbejde målrettet. Det vil sige, at du kan afgrænse dig, er skarp på målet og skaber retning.
 • Du arbejder metodisk og har en recovery-orienteret tilgang.
 • Du kan se mening med at dokumentere den faglige indsats, som du yder til borgeren i henhold til borgerens egne mål.
 • Du er bevidst om dit personlige og faglige ståsted, og kan reflektere over egen praksis.
 • Du er omstillingsparat og fleksibel. Der kan være mangeartede opgaveskift i løbet af en arbejdsdag.
 • Du arbejder tværfagligt og er tværgående i samarbejdet til gavn for borgerne.
 • Du er god i et tæt teamsamarbejde, hvor du stiller dig til rådighed både for kollegial sparring og i at løfte opgaver sammen.


Vi kan tilbyde

 • En arbejdsplads som er udviklingsorienteret.
 • Fælles kompetenceudvikling og supervision.
 • Fokus på trivsel og arbejdsmiljø.
 • Meget engagerede og dygtige kolleger.
Og du bliver en del af et team som;

 • er fagligt skarpe sammen og samtidig har det sjovt i hinandens selskab.
 • tager høj grad af ansvar både ind i teamets processer og i forhold til opgaveløsning.
 • stiller sig selv som medmenneske og fagperson til rådighed for sparring og opgaveløsning.


Ansøgningsfrist og samtale

Stillingerne er på 37 timer med tiltrædelse pr. 1.6.2024.

Arbejdstiden ligger fortrinsvis i dagtimerne på hverdage. Vores tilbud er fleksibelt og retter sig efter borgernes behov. Derfor er der nogle af vores medarbejdere, som arbejder på skiftende tidspunkter alt efter opgaven herunder også i weekender og helligdage.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende faglige overenskomster. Nuværende ansatte er fortrinsvis socialrådgivere, pædagoger eller ergoterapeuter.

For yderligere oplysninger, kan du kontakte leder af Vejledning og Mestring i Odder Kommune, Elsebeth G. Hansen på tlf. 51844733 – mail: Elsebeth.hansen@odder.dk

Eller kontakt vejlederne: Sheida Ghader tlf.29485605 eller Mie Buur Andersen tlf. 29485652

Ansøgningsfrist: D.21.4.24

Der afholdes samtaler: D.24.4.24

For yderligere oplysninger om Odder Kommune og Det Specialiserede Socialområde henvises til Odder Kommunes hjemmeside.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke