Ny søgning

Socialrådgiver til fast stilling i Familierådgivningen

Med afsæt i Barnets lov er vi en organisation i udvikling og forandring. Forandring i mindset, forandring i samarbejdsformer og forandring i organisering.

Vi står på et mangeårigt solidt fundament af kvalitet og tillid. Vi arbejder ud fra et børnesyn, der har barnet/den unge i fokus, men aldrig ser barnet/den unge, som problembærer.

Vi tilbyder
Du bliver en del af tre tæt forbundne og velfungerende afdelinger med fokus på høj kvalitet og et godt sammenhold. Vi løser tilsammen myndighedsopgaverne i Barnets lov. Det gør vi i tæt samarbejde med mange andre aktører i børnenes/de unges liv, f.eks. dagtilbud og skoler, vores
udførerområde, PPR, Sundhedsplejen, Jobcenteret og Handicap- og Psykiatrirådgivningen på voksenområdet.

Et godt arbejdsklima er vigtigt for os. Her arbejder du som udgangspunkt 37 timer om ugen med flekstid og med fokus på at bevare en sund work-life-balance. Der er betalt frokostpause og mulighed for at benytte kantineordning.

Parkering er gratis og lige uden for døren.

Alle nyansatte følges tæt i et år i et struktureret on-boarding-forløb med målrettet oplæring, fast mentorstøtte og tæt ledelsesmæssig opfølgning.

Favrskov Kommune er en dejlig, mindre kommune med et uhøjtideligt arbejdsklima, med højt til loftet og plads til kreativitet og individuelle løsninger.

Om dig
Vores arbejde er vigtigt og til tider svært. Derfor forventer vi os også meget af dig som vores kommende kollega.

Vi vægter allermest, at
  • du ser barnet/den unge og deres familie som den vigtigste fra start til slut i en sag
  • du arbejder struktureret og systematisk og kan være i processer sammen med børnene/de unge og familierne
  • du kan lide de medfølgende administrative opgaver, som stadig er en vigtig del af arbejdsopgaverne
  • du kan holde hovedet koldt og hjertet varmt i en travl hverdag med til tider høje følelsesmæssige krav.

Grundlæggende leder vi efter dig, der er netværksorienteret og orienteret mod civilsamfundet. Dig, som brænder for arbejdet i familierne, og som tør bruge din egen socialfaglighed i praksis. Dig, som er opsøgende på tæt kontakt med børnene, de unge samt deres familie og netværk. Dig, som er ressourceorienteret, og som er, eller ønsker at blive, bredt funderet i hele Barnets lov, og sidst men ikke mindst dig, som er relationsstærk og har et stærkt selvstændigt drive i arbejdet.

Vi leder efter en ny kollega, der kan se sig selv på vores arbejdsplads. Synes du, at børn og unge-området og udviklingen, vi er i gang med, lyder spændende? Så send en ansøgning afsted. Fortæl os, hvem du er. Fortæl os om, hvordan du ser dig selv ift. dette stillingsopslag. Og fortæl os om, hvordan du kan bidrage til opgaveløsningen og kollegaskabet i vores afdelinger.

Yderligere oplysninger
Løn og ansættelse sker i henhold til overenskomst med Dansk Socialrådgiverforening. Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. Ligeledes skal der forventes en del kørsel i forbindelse med opgavevaretagelsen. Der ydes befordringsgodtgørelse efter gældende regler.

Ønsker du at vide mere? Så send gerne en sms til afdelingsleder Kamilla Munk på telefon 20 36 95 33 og afdelingsleder Louise Lassen på telefon 29 42 70 03. Skriv gerne, hvem du er, og hvornår du bedst kan træffes, så ringer en af os til dig.

Søg jobbet
Vi modtager kun ansøgninger elektronisk. Vi beder dig derfor sende din ansøgning til Favrskov Kommune via linket. Husk at medsende dit uddannelsesbevis.

Ansøgningsfrist
18. august 2024.

Samtaler
Vi afholder ansættelsessamtaler 21. august 2024. Invitation til samtale forventes udsendt på mail 1-2 dage før. Så hold godt øje med din mail.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning