Ny søgning

Tre nye kollegaer til Børnecentrets Vold- & Overgrebsenheden, Team Indsats mod Vold

Er du en erfaren familiebehandler med interessere i – og gerne erfaring med at arbejde med forebyggelse af vold i nære relationer via traumebearbejdning og behandling, så læs med her. 

 

Om stillingen:

Psykisk og fysisk vold har store omkostninger, både for den der udsættes for volden, men også for familien omkring. Vi ønsker derfor at styrke vores tidlige indsats, med fokus på forebyggelse og behandling af vold i nære relationer, hos såvel den voldsudsatte som voldsudøveren. 

Børnecentret opnormerer derfor Dagområdets Vold- & Overgrebsenhed Team Indsats mod Vold og i den forbindelse søger vi tre engagerede og fagligt stærke kollegaer, der vil være en del af en specialiseret indsats, hvor vi arbejder målrettet for at standse volden, bearbejde dens psykiske konsekvenser og hjælpe familier videre mod en tryggere hverdag. 

Stillingerne er faste og på 37 timer om ugen, med opstart pr. 1. januar 2025 eller snarest derefter. Arbejdspladsen er på Grøndalsvej 1C, 8260 Viby.

 

Om Team Indsats mod vold

I Team Indsats mod Vold, arbejder vi altid i makkerskaber for at sikre faglig sparring og kvalitet i indsatsen. Vi arbejder med hele familien – både voldsudøveren og de voldsramte – med særligt fokus på traumebehandling og bearbejdning af voldens påvirkninger. Vores mål er at skabe langsigtede forandringer og sikkerhed i familierne.

 

Dine arbejdsopgaver:

  • Arbejde målrettet for at standse volden og støtte familier i at håndtere de traumer, volden har medført.
  • Bearbejde de psykiske konsekvenser af vold gennem traumebaserede behandlingsmetoder.
  • Udarbejde og implementere sikkerhedsplaner for voldsramte og støtte dem i at opnå stabilitet.
  • Arbejde med forebyggelse af vold og sikre, at familierne har de nødvendige redskaber til at undgå fremtidig vold.
  • Indgå i samarbejde med kommunens distrikter under Relationel Velfærd for at udvikle fremtidige samarbejdsmodeller.
  • Bidrage til at formidle viden om vold i nære relationer internt i kommunen.

 

Vi tilbyder:

  • Et team, hvor samarbejde i makkerskaber er i fokus, og hvor du får mulighed for at arbejde med komplekse problemstillinger inden for vold i nære relationer og traumer.
  • En rolle, hvor du både arbejder med forebyggende indsatser og behandlende traumeterapi 
  • En hverdag med engagerede kollegaer, tværfagligt samarbejde og mulighed for faglig udvikling.
  • Et meningsfuldt arbejde, hvor du hjælper familier til at skabe en fremtid uden vold.

 

Om dig:

  • Du har en faglig uddannelse som f.eks. socialrådgiver, pædagog eller psykolog – gerne med relevant efteruddannelse.
  • Du er interesseret i eller har erfaring med traumebehandling og forebyggende indsatser.
  • Du har interesse for eller erfaring med inddragelse af børn i behandlingsarbejdet 
  • Du er samarbejdsorienteret, glad for at arbejde i makkerskaber og trives i et tværfagligt team.
  • Du ønsker at være en del af en målrettet indsats, der arbejder med hele familien for at skabe varige forandringer.

 

Om Børnecentret:

Børnecentret, som er en del af driftsområdet Børn Familier og Fællesskaber (BFF), huser i alt 270 medarbejdere, med opgaveløsning og samarbejde på tværs af enheder. Det kalder på fleksible og nytænkende medarbejdere, med personlig dømmekraft og passende autoritet - for ledelse er noget vi skaber sammen. Alt hvad vi foretager os i Børnecenteret handler om at skabe merværdi for borgerne, og det er borgerne der afgør hvornår vi lykkes. Børnecenteret befinder sig derfor i en transformationsproces mod en mere distribueret og frisættende ledelsesform, som betyder at både ledere og medarbejdere arbejder med at ændre vaner og udvikle organisationen henimod, at beslutninger træffes bedst af dem som er tættest på borgerne og af dem for hvem beslutningen måtte have konsekvenser. Derfor er vi optaget af at sætte tydelige retninger, rammer og rollefordeling, således, at man som medarbejder gives mandat og bemyndigelse ind i et tydeligt vilkårsrum. 

Børnecentret er ligeledes en del af en transformation på tværs af Børn Familier & Fællesskab (BFF), om at udvikle tilgangen Relationel velfærd. Tanker og teorier bag Relationel Velfærd, bygger på at tillidsfulde relationer anses for at være nøglen til at skabe succesfulde forandringer. Det er en værdibaseret tilgang og tager udgangspunkt i borgerens styrker og i at sikre lokal adgang til de ressourcer og muligheder hos barnet og familien, der skal til for at skabe en forandring. Relationel velfærd er i lighed med Aarhus Kompasset en bevægelse, hvor vi ”skruer op for borgeren” og ”ned for systemet”.  Du kan læse mere på Århus Kommunes hjemmeside.

Børnecentrets Dagområde består at flere ”by- dækkende” enheder, Vold- & Overgrebsenheden er en af disse. Derud over har vi flere døgnenheder og et antal lokalt forankrede klyngefællesskaber, med medarbejdere der arbejder lokalt, opdelt i distrikter rundt i Aarhus Kommune.

Du vil som medarbejder ansat i en ”By-dækkende” enhed, skulle samarbejde med kolleger fra distrikterne omkring familierne, såvel som det er tilfældet med mange andre aktører i- og udenfor for BFF.

 

Løn og ansættelsesvilkår: 

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. 

 

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen i Team Indsats mod vold kan fås ved henvendelse til familieterapeut og TR Anne Holleufer på tlf. 30536382 eller til leder af Dagområdet Helle Murmann på 20316370. 

 

Ansøgning:

Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

 

Ansøgningsfristen er d. 12.11 2024.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 18.11 2024. 

Der vil, hvis det vurderes nødvendigt, blive afhold en 2. samtalerunde d. 22.11.2024.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Om Sociale Forhold og Beskæftigelse
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere og udstødte samt udsatte børn og unge.

 


  
Om Sociale Forhold og Beskæftigelse

I Sociale Forhold og Beskæftigelse (MSB) er vi flere end 5.000 medarbejdere, som hvert år samarbejder med 80.000 børn, unge og voksne. Uanset om vi støtter med sociale- eller beskæftigelsesrettede indsatser, følger vi sammen den vision og mission, som vi kalder Fælles Formål. Vi fremmer Aarhusianernes handlekraft, så de kan skabe den tilværelse de ønsker - på trods af livets udfordringer. Det er vores eksistensberettigelse. Der er derfor, vi kan gå på arbejde hver dag med rank ryg og faglig stolthed.  

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.    

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

12-11-2024



Arbejdstid: Dag

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke