Ny søgning

Ydelsesteam søger en ny kollega

Om jobbet
Økonomisk team søger 1 ny kollega 37 timer pr. uge.

Den ledige stilling er i Ressourceforløbs teamet, hvor der arbejdes med borgere på ressourceforløbsydelse, ledighedsydelse og jobafklaringsydelse. Derudover vil du indgå som en del af Rødovre Kommunes rehabiliteringsteam.

Dine opgaver vil være;
  • Behandle ansøgninger om ressourceforløbsydelse og ledighedsydelse herunder, at træffe afgørelse og have løbende opfølgning på sagerne.
  • Behandle ansøgninger om enkeltydelse efter Lov om aktiv socialpolitik §§ 81, 82, 82A, 83 og 85.
  • Vurdere og beregne sanktioner
  • Give råd og vejledning
  • Deltage i tværfaglige møder.

Din profil

Vi forestiller os du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og har myndighedserfaring i arbejdet med ressourceforløbsydelser og ledighedsydelser. Du kender Lov om aktiv socialpolitik og arbejder systematisk og målrettet. Du har gode samarbejdsevner, er fleksibel og kan samarbejde tværfagligt. Det er vigtigt, at du ser muligheder frem for begrænsninger, har kendskab til Kommunernes Ydelsessystem KY og mener lige som os, at det er vigtigt at alle borgere får udbetalt korrekt ydelse til tiden.

Derfor skal du vælge os
I Social- og Sundhedsforvaltningen i Rødovre Kommune står vi på et stærkt fundament sammen, der handler om Sammen med Borgeren. Sammen med Borgeren sætter løbende fokus på den værdi vi skaber for borgerne og hvordan vi kan gøre det endnu bedre.

Økonomisk team består af 9 dygtige og engageret medarbejdere der alle arbejder målrettet og som samarbejder om løsningen af de mange opgaver både i eget team og med hele Rødovre Kommune.

Jobbet er spændende, selvstændigt og udviklende, der er gode kolleger med stor respekt og anerkendelse af hinandens forskellighed. Vi har et trygt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og høj faglighed.
Vi har faglig sparring og kollegial støtte.

Derudover holder vi af et godt grin og hjemmebagt kage torsdag eftermiddag.

Der forventes, at blive afholdt ansættelsessamtaler onsdag den 28. august 2024.


Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte teamchef Jannie Lund telefon 3076 7363

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 21. august 2024
Klik på knappen ”søg job” for at sende din ansøgning.

Vi forventer at indkalde løbende til ansættelsessamtaler.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

 Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning