Ny søgning

Visiterende børne- og ungerådgiver til Indgangen

Får du energi af at gøre en forskel i sårbare familier? Tænker du kreativt og ressourceorienteret? Og er du klar til at tage fat på Barnets Lov? Så er her en unik mulighed for at arbejde med både barnet, den unge, familien og alle omkring dem. 

Vores Indgang søger en børne- og ungerådgiver, der ønsker at være med til at hjælpe vores familier på en smidig og hjælpsom måde, når der rettes henvendelse.  

Din opgave vil være sammen med familien at finde frem til behovet og omfanget af støtte og hjælp samt hvilket netværk privat som professionelt omkring barnet og den unge, der bedst kan være behjælpelig i den proces. 

I vores Indgang sidder vi 5 børne- og ungerådgivere, 4 familiebehandlere, 3 forebyggelsesrådgivere, en psykolog, en konfliktmægler og en integrationskonsulent. 

Vores faglige og kollegiale miljø er noget vi værner om, og noget vi skaber sammen. Vi synes selv, at vi har humor, er rummelige og ærlige. 

Vi kan tilbyde stærke relationer til lokale og tværfaglige kollegaer, som sammen med dig skaber de bedste arbejdsbetingelser. Derudover samarbejder vi blandt andet med vores andre teams i Børne- og Ungeafdelingen, sundhedsplejerskerne, skoler og daginstitutioner samt vores Ungeværk. 

En dag som børne- og ungerådgiver i Indgangen kan indeholde
  • Afholde planlagte møder med forældre, børn, samarbejdspartnere og andet netværk for sammen med familien at være nysgerrige på det, der fungerer, hvordan vi bedst hjælper barnet og forældrene.  
  • 24-timer behandling af underretninger, administrative opgaver; såsom journalnotater, der afspejler barnets historie, screeninger, afdækninger, koordinering, vurderinger og skriftlig udarbejdelse af dokumenter, der belyser barnets behov for hjælp.  
  • Kontakt til vores familier gennem telefonopkald, hjemmebesøg, samtaler med børnene, besøg i daginstitutioner og skoler. Dertil kommer, at der kan opstå akutte situationer, hvor vores børn og familier har behov for vores støtte og hjælp, som rydder kalenderen for dagen. 

Ovenstående opgaver fylder hver 1/3 af arbejdsopgaverne.

Vi håber, at kunne læse i dit CV og ansøgning
  • At du er uddannet socialrådgiver/socialformidler.
  • At du har erfaring med at arbejde med familier og børn.
  • At du har gode IT-kompetencer og kan lide administrativt arbejde.
  • Det vil være en fordel, hvis du har en overbygning/supplerende uddannelse som familiebehandler eller lignende.

Indgangen er en del af vores nye samlede Børne- og Ungeafdeling med udfører og myndighed. Udover Indgangen har vi et team 0-8 og 9-17, hvor både myndighed og familiebehandler er forankret, vi har et anbringelsesteam og et specialteam samt Sammen om Ny velfærd. Derudover er vi i afdeling med Sundhedsplejen, Ungehyblerne og Birkehuset. 

Kontakt os

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte os:

I perioden 10. juli til 31. juli: Leder af Børne- og Ungeafdelingen Heidi Eldov på telefon 5167 5556 

I perioden 1. august til 9. august: Teamleder af Indgangen Sidse Dahlberg telefon 5133 1471

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny Løn. 

Ansøgningsfrist 

Fredag den 9. august kl. 12.

Ansættelsessamtaler 

Tirsdag den 13. august.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.Arbejdstid: Dag

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning