Ny søgning

Familiebehandler til Familiecenter Gormsvej

Daglige grin, højt til loftet og udviklende arbejde med familier i Roskilde Kommune

Er du interesseret i at arbejde med familier med komplekse problemstillinger, og har du lyst til at være en del af en hverdag, hvor høj faglighed, kreativitet og samarbejde vægtes i tæt samspil med kompetente og omsorgsfulde kollegaer? Så er du måske vores nye kollega! 

Familiecenter Gormsvej søger en familiebehandler, der har lyst til at arbejde i et dynamisk familiecenter og kan se sig selv ind i at understøtte vores vision på børne- og ungeområdet i Roskilde kommune hvor "alle børn og unge skal trives og blive hele mennesker og hvor alle børn og unge har evner og kompetencer, som de skal have mulighed for at udfolde og udvikle, både individuelt og i fællesskab med andre", hører vi meget gerne fra dig.

Du skal kunne trives med, at mødes med familierne, der hvor deres udfordringer er størst, for at understøtte dem i at øge deres mestringsniveau. Du skal også kunne veksle mellem konkret vejledning, familieaktiviteter, gruppe facilitator, behandling og at skabe udvikling i dagligdags situationer med familien.

Vi arbejder ud fra en række forskellige teoretiske tilgange, der alle har fokus på eksisterende ressourcer og udviklingsmuligheder hos de børn, unge og familier, vi samarbejder med – dog skal nævnes, at vi i samarbejdsfladerne tager afsæt i løsningsfokuserede grundantagelser og metodiske greb, hvilket giver os et godt fælles sprog for det vi skal og vil sammen.

Vi har et godt arbejdsmiljø og gør os umage med at udnytte det tværfaglige potentiale, der er i hele Roskilde Familiecenter. Derudover lægger vi meget vægt på et tæt og forpligtende samarbejde med såvel henvisende myndighed som familiernes private og professionelle netværk. I Roskilde Familiecenter har du stor indflydelse på planlægningen af eget arbejdsliv. Vi møder hinanden med tillid og åbenhed. Vi kan lide at være sammen og der arbejdes hele tiden på at sikre en høj grad af psykologisk tryghed i forhold til arbejdsopgaver og trivslen i Familiehuset. 

I Roskilde Kommune tager vi i samarbejdsfladerne afsæt i løsningsfokuserede grundantagelser og metodiske greb, hvilket giver os et godt fælles sprog for det vi skal og vil sammen.

Dine arbejdsopgaver vil være: 

 • Forskellige typer af udviklingsforløb for forældre og deres børn/unge
 • Behandling i gruppetilbud
 • Praktisk pædagogisk støtte i hjemmet 
 • Åben anonym rådgivning
 • Varetagelse af akutte opgaver i familiecenteret

Vi søger en familiebehandler, der: 

 • Har en socialfaglig uddannelse med en familieterapeutisk efteruddannelse.
 • Har erfaring med familiebehandling.
 • Har et skarpt blik for at se såvel familiers som børn og unges trivsel og udviklingspotentiale, og gør sig umage med at tilpasse udviklingsforløbet til de enkelte familier børn og unge.
 • Har evner til at tænke i tværgående løsninger og kan bygge bro mellem aktører omkring en familie.

Vi tilbyder: 

 • En arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige kollegaer.
 • Et Familiecenter der værdsætter faglige refleksioner som en del af kvalificeringen af behandlingsarbejdet. 
 • En arbejdsplads som anskuer et godt arbejdsmiljø med psykologisk tryghed, som afgørende for vores opgaveløsning.
 • Muligheder for faglig udvikling og fastlagt ekstern supervision.  
 • Et job med stor mulighed for selvtilrettelæggelse og fleksibilitet.
 • Et livligt hus med et trygt fællesskab og godt humør.

Løn og ansættelsesforhold: 
Der er tale om fuldtidsansættelse med start den senest 1. oktober 2024 med løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, herunder principperne for Ny Løn
Ved ansættelse inghentes der børne- og straffeattest.. 

Ansøgningsfristen er den 21. august 2024 kl. 23.59 og hvis din ansøgning vækker vores interesse og nysgerrighed, kan du regne med en opringning i løbet af den 23. august 2024, hvor vi inviterer dig til en ansættelsessamtale den 27. august.

Har du spørgsmål?
Du kan læse mere om kommunens Børne- og ungepolitik her. Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Heidi Krogh 2442 2393.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe "Spam/uønsket post".


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b7937a91)

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning