Ny søgning

Socialrådgiver til barselsvikariat til tværfagligt team og faglig understøttelse i arbejdet med borgere med autismespektrumforstyrrelser (ASF)

Vores hidtidige barselsvikar har fået en anden stilling her hos os, så nu mangler vi en barselsvikar igen. Vi søger derfor dig, der har lyst til at engagere dig i det tværfaglige samarbejde for at støtte voksne med ASF i vores midlertidige botræningstilbud §107 i at leve så selvstændigt liv som muligt.

I Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse (CSBB) tilbyder vi botræningstilbud for voksne med ASF, ofte i kombination med psykiatriske problemstillinger. Målet er, at de opnår kompetencer til at kunne leve et så selvstændigt liv som muligt med uddannelse eller beskæftigelse og et aktivt fritidsliv. Vi er mange om denne opgave, og i CSBB har vi et ønske om at styrke samarbejdet med netværket omkring borgeren. Ligesom vi har et ønske om at vores socialpædagogiske personale får den bedste understøttelse bl.a. gennem kvalificering og kvalitetssikring af den nødvendige dokumentation. Det er det, det tværfaglige team gør.

Er du vores barselsvikar?
Til barselsvikariatet søger vi en socialrådgiver, som både motiveres af samtaler og samarbejde med borgere, og af at vejlede og støtte botilbuddene såvel som kolleger i Borgercenter Handicap. Én som ønsker at samarbejde med andre faggrupper og ledere, og som kan tænke i nye og anderledes tilgange i arbejdet, når borgernes udfordringer er komplekse.

Hvad får du hos os?
Du bliver en del af et tværfagligt team, som består af socialrådgivere, sygeplejersker, psykoterapeuter, en udviklingskonsulent, en beskæftigelseskoordinator samt en brobygningsmedarbejder.

Her vil vi sikre at:

 • du får oplæring i socialrådgiverfunktionen i det tværfaglige team samt organisationen
 • du bliver tilknyttet en mentor igennem hele dit vikariat
 • du får erfaring med at arbejde som konsulent i kommunen
 • du bliver mødt af engagerede og imødekommende kollegaer i en inspirerende organisation med stor erfaring i arbejdet med målgruppen
 • du får faglig sparring og supervision sammen med dine kollegaer
 • du bliver en del af en kultur, hvor vi har en positiv og kreativ tilgang til opgaverne, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er mulighed for at sætte dit eget præg på opgaver og hverdag
Hvem kunne vi godt tænke os, du er?
I CSBB har vi først og fremmest fokus på vores kerneopgave, borgerne, men vi sætter også en ære i, at have et positivt arbejdsfællesskab, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs af fagligheder og opgaver. Vi arbejder proaktivt for at være et sted, hvor gode kollegaer støtter op om hinanden og står til rådighed for sparring. Det er derfor vigtigt, at du er en holdspiller, og at du vil bidrage positivt ind i fællesskabet.

Mere formelt leder vi efter dig, som:

 • er færdiguddannet socialrådgiver med en faglig nysgerrighed på området. Det kan være en fordel, at du har erfaring fra arbejdet med sagsbehandling eller visitation på det specialiserede voksenområde, handicap eller lign., men du må også gerne være nyuddannet
 • har et kendskab til lovgivning - primært serviceloven
 • er samarbejdsorienteret og sætter pris på tværfaglighed
 • befinder dig godt i rollen som faglig rådgiver og formidler, og har stærke kommunikative formidlingsevner både på skrift og i tale
 • er fleksibel og struktureret og trives med selvstændigt at planlægge og løse dine opgaver
Hvis det er dig, vil dine arbejdsopgaver være

 • understøttelse af samarbejdet mellem myndighed og botilbuddene
 • kvalificering af daglig dokumentation, beskrivelser, indstillinger mv.
 • samarbejde og koordinering med interne og eksterne samarbejdspartnere
 • deltagelse i møder med bl.a. borgere, pårørende, sagsbehandlere m.fl.
 • bidrage med socialfaglig sparring til borgere, medarbejdere, pårørende m.fl.
Lidt praktisk om stillingen
Stillingen er forankret i CSBB, og borgergruppen, du vil skulle samarbejde med, er primært i alderen 18-30 år, som bor i vores midlertidige botræningstilbud, SEL §107. CSBB har aktuelt 119 §107-pladser.

Du vil som socialrådgiver indgå i et tæt samarbejde med de lokale teams på botilbuddene og deres ledere. Du vil have en tværgående funktion og være tilknyttet flere botilbud ad gangen. Du vil derfor kunne forvente transport, da botilbuddene er placeret forskellige steder i København. Din arbejdstid vil primært være i dagtimerne og sen eftermiddag, og på flere forskellige adresser. Derfor er det vigtigt, at du er fleksibel i din måde at arbejde på, og at du er villig til at rykke dig til dér, hvor det giver bedst mening, at du er.

CSBB er et af i alt fire udførercentre i under Borgercenter Handicap i Københavns Kommunes Socialforvaltning.  Stillingen er forankret i vores tværgående stab, som har faste flexpladser i telehuset på Borups Allé. Her er vi, når vi ikke er ude på tilbuddene, for at understøtte ledelse og medarbejdere. Vi deler etagen med centerstabene i borgercenterets tre andre centre, hvor vi hver dag udvider vores samarbejdsflader og faglige netværk.

Ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst.

Stillingen er et barselsvikariat i fem måneder med mulighed for forlængelse og er med opstart den 1. september 2024. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Yderligere oplyeninger
Vi håber, du er blevet nysgerrig og har interesse i stillingen. Hvis du har brug for mere info, er du velkommen til at kontakte Pia Finne på 2494 0011 eller socialrådgiver Julie Christensen på 2484 7810.

Du kan også læse mere om os her https://handicap.kk.dk/csbb

Søg via linket senest den søndag den 28. juli 2024
Samtalerne vil blive afholdt tirsdag den 30. juli 2024.

Om Borgercenter Handicap (BCH)
Borgercenter Handicaps kerneopgave er at understøtte og skabe forudsætninger for, at københavnere med handicap kan udfolde deres potentiale for livskvalitet og mestring af eget liv. Som medarbejder i Borgercenter Handicap bliver du en del af et udviklende og stærkt fagligt fællesskab, hvor vi står sammen om at gøre en forskel for andre. Læs mere om os på Handicap | Socialjob (kk.dk)Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning