Ny søgning

Vi søger to engagerede børne- og ungerådgivere til Børn & Familie

Har du lyst til at arbejde med Guldborgsund Kommunes kerneopgave, og kunne du samtidig tænke dig at blive en del af en afdeling med et godt sammenhold og et stort engagement for de børn og familier vi er i kontakt med - så kunne det være dig vi søger. 
 

Børn og Familie er forankret i Center for Trivsel og Social Indsats. Centeret dækker hele det specialiserede socialområde fra barn til voksen.  I Børn & Familie arbejder vi med børn i aldersgruppen 0-14 år og består samlet set af 67 engagerede medarbejdere som er opdelt i følgende team: Et administrativt team, familieplejekonsulenter, handicapteam og tværgående projektteam og et team der varetager den socialsagsbehandling. Teamet som varetager den sociale sagsbehandling er opdelt i et nyoprettet modtagerteam som er indgangen for nye henvendelser, 4 mindre teams der varetager den videre sagsbehandling samt et team, der varetager al sagsbehandlingen for de 0 - 3-årige.  Det er til vores modtager team vi søger ny kollega.

Din hverdag
Du får en alsidig og til tider travl hverdag, hvor du får god mulighed for at bringe dine kompetencer i spil. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i at vurdere og behandle underretninger, udarbejde screeningsnotater, deltage i vores vagtfunktion, herunder tage imod henvendelser og køre ud i akutte situationer, afholde inddragende børnesamtaler og meget andet.
Du kommer til at jonglere i et mangfoldigt netværk af samarbejdsrelationer dette både internt, eksternt, i de enkelte familier, tværfagligt og tværsektorielt. Det kan være med blandt andet, psykologer, kontaktpersoner, familiekonsulenter, anbringelsessteder, sundhedsplejen, dagtilbud, skoler, UU, psykiatri, SSP mv. 


Kvalitet, fremdrift og faglighed
Vi har været i gang med et Taskforce forløb, der afsluttes juni 2024. Taskforce forløbet har dannet den overordnede ramme for den faglige udviklingsrejse vi er i gang med, hvor vi vægter kvalitet og fremdrift i vores sagsbehandling højt. Vi vægter samtidig den teambaserede kollegiale sparring højt og har derfor faste teammøder hver anden uge med deltagelse af afdelingsledere. 
Du får således udover en masse fantastiske og kompetente kollegaer en enestående mulighed for at blive en del af vores fortsatte udviklingsrejse, herunder også med implementeringen af Barnets Lov og dermed en unik mulighed for at være medskaber af vores praksis på børneområdet i Guldborgsund Kommune.

Hvem er du?

 • Du er uddannet socialrådgiver / socialformidler og har gerne erfaring inden for børn og ungeområdet
 • Du motiveres af at arbejde inddragende og anerkendende i en fordomsfri dialog med børn, deres netværk og samarbejdspartnere
 • Du arbejder systematisk og kan skabe samt bevare overblikket samt handle i komplicerede og akutte opgaver eller som minimum har evnen til at søge kollegial / ledersparring ved behov både akut og generelt..
 • Du har erfaring med ICS og DUBU. 
 • Du besidder modenhed og styrke til at indgå i svære sociale problemstillinger 
 • Du er positiv og lægger vægt på at bidrage til god trivsel og et godt arbejdsklima
 • Du er i stand til at "oversætte" lovgivningen til børn, netværk og samarbejdspartnere både mundtligt og skriftligt

Vi tilbyder dig:

 • En arbejdsplads med fokus på udvikling og nytænkning 
 • Gode muligheder for tæt opfølgning og faglig sparring i de enkelte sager, i samarbejde med teamkollegaer, afdelingsledere og jurist
 • Indflydelse på tilrettelæggelse af egne arbejdsopgaver
 • Et fagligt stærkt og omsorgsfuldt kollegialt fællesskab
 • Nedsat sagstal som en del af en opstarts plan tilpasset dine kompetencer og erfaring
 • Ekstern supervision 
 • Flekstidsordning
 • Mulighed for hjemmearbejde efter aftale 

Vi har delekontorer, hvorfor du skal kunne trives med dette. 

Du har kørekort til bil og er villig til ved behov at anvende egen bil 

Du skal være villig til at indgå i opgaveløsningen på tværs af teams og opgaver i Børn & Familie ud fra en behovsbestemt betragtning.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Camilla Sandberg på tlf. 25182144 (læg gerne en besked om at blive kontaktet hvis opkaldet ikke kan besvares).

Forud for ansættelse indhentes der børne- og straffeattest, og ansættelsen vil være betinget af, at de er tilfredsstillende.


Løn og ansættelsesforhold 
Løn efter gældende overenskomst. Fastansættelse 37 timer ugentligt

Er du klar til at blive en del af fællesskabet? 
Så send os din motiverede ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser senest den 24. juni 2024. 1.samtale forventes afholdt torsdag den 27.juni 2024. Hvis vi vurderer, at der er behov for en 2.samtale, forventes denne afholdt fredag den 28. juni 2024. Tiltrædelse 1. august 2024.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=52a3bd30)

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke