Ny søgning

Socialrådgivere eller socialformidler med engagement og udvikling

Vil du være med til at styrke børns trivsel og udvikling?

Brænder du for at arbejde helhedsorienteret til gavn for kommunens familier, børn og unge? Synes du det lyder spændende at være en del af en organisation i udvikling? Så er dette job måske noget for dig? Vi tror på, at vi kun kan lykkedes med vores kerneopgave i et tæt tværfagligt samarbejde, hvor vi finder løsninger sammen for at hjælpe børn, unge og familierne.

Vi søger en børne-ungerådgiver til vores Familierådgivning i Center for Børn og Familie. Vi har en samlet vision om at arbejde tidligt, forebyggende og at stå sammen med familierne for at forstå og tackle de udfordringer, de oplever. Vi er ambitiøse, kreative og fokuserer på lovmedholdelighed og ordentlighed i vores sagsbehandling.

Vi lægger vægt på vores monofaglige fokus og fordybelse. Vi omsætter vores viden om lovgivning og vores socialfaglige indsigt til sammenhængende løsninger, der hjælper og rådgiver borgeren bedst muligt. Det kræver dygtige og engagerede medarbejdere, og derfor står medarbejdertilfredshed og kompetenceudvikling højt på vores dagsorden. Du sidder tæt på dine monofaglige kollegaer i dit distriktsteam, så I kan have den daglige sparring. Derudover har vi drøftemøder ugentligt, hvor vi giver hinanden faglig sparring i sager. Vi har to dygtige teamledere og en afdelingsleder som understøtter vores faglighed i hverdagen og som deltager på de monofaglige drøftemøder.

I Familierådgivningen arbejder vi i DUBU og anvender metoden ICS. Vi har faglige sparringsmøde hver uge, hvor vi tager udgangspunkt i ICS, men også lader os inspirere fra Signs of Safety.

Vi er én afdeling og ser os fælles om at løse opgaverne. Vi er fordelt i syv distriktsteams, hvor hver børne-ungerådgiver har forskellige opgaver og ansvarsområder i distriktet. Dine primære arbejdsopgaver er at være i tæt kontakt og dialog med familierne og dine samarbejdspartnerne. Du vil skulle lave screeninger, afdækning, undersøgelse og iværksætte støtte. Du vil sidde med hele sagsforløbet og skal være med til at der skabes en sammenhængende indsats for barnet og familien.

Vi lægger også vægt på vores tværfaglige kerneopgave med vores kollager i distriktsteamet. Vi mødes hver uge for at drøfte vores fælles distriktsbørn samt at give hinanden sparring på komplekse udfordringer, som et barn eller familie kan stå i. Vi har altid fokus på tværfaglig opgaveløsning i tæt samspil med almenområdet på skoler og dagtilbud.

Hvad kan du forvente hos os?
 • Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor vi konstant udfordrer os selv og udvikler vores faglighed.
 • Vi er aktuelt i et Task Force-forløb i samarbejde med Socialstyrelsen og Ankestyrelsen, hvor vores fokus er at hæve kvaliteten af vores sagsbehandling.
 • Vi er organiseret i tværfaglige distrikter, hvor vi vægter forebyggelse og tidlig indsats højt. Her får vi tværfaglig sparring i komplekse opgaver og kan invitere en tværfaglig kollega med, år det giver mening for borgeren og opgaveløsningen.
 • Du bliver en del af en Familierådgivning med godt kollegaskab, hvor du har mulighed for løbende kollegial sparring og samarbejde.
 • Du bliver en del af en mindre kommune, hvor der er korte veje til samarbejdet med samarbejdspartnere.

Vi tilbyder dig:
 • En Familierådgivning med stærkt kollegaskab, ugentlige drøftemøder med faglig sparring fra ledelse og dine kollegaer.
 • Muligheden for at arbejde med helhedsorienteret sagsbehandling sammen med engagerede og dygtige tværfaglige kollegaer i dit distriktsteam.
 • Faglig udvikling og støtte fra en mentor ved opstart.
 • Vi prioriterer to børne-ungerådgivere på sager, som kalder på to socialrådgivere for at få den bedste proces og løsninger.
 • Et inspirerende miljø, hvor du kan være med til at udvikle processer og metoder.

Det siger dine kommende kollegaer om at arbejde i Familierådgivningen:
 • Man føler sig ikke alene om sine sager.
 • Her er god faglig sparring.
 • Her er god kollegial sparring, og et fantastisk fællesskab på tværs af afdelingerne.
 • Her er tæt og stærkt tværfagligt samarbejde.

Forventninger til dig:
 • Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler.
 • Du brænder for arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier og ser det som en naturlig del af dit arbejde at arbejde aktivt med inddragelse af barnet og forældrene.
 • Du ser fidusen i at arbejde tværfagligt,
 • Du er en stærk socialfaglig profil og er optaget at muligheder frem for problemer.
 • Ideelt set, har du erfaring med myndighedsarbejde og arbejdet med børn og unge, men det er ikke et krav.
 • Vores hverdag er præget af et højt tempo og det er nødvendigt at du kan bevare overblikket i travle perioder hvor man skal have mange bolde i luften på samme tid.
 • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, samtidig med at du har stærke samarbejdsevner med kollegaer, samarbejdspartnere og familier.
 • Du har dine skriftlige evner i orden og trives med at dokumentere dit arbejde i sagerne.
 • Du har en interesse i at deltage aktivt i udviklingen af vores afdeling.

Søg nu og bliv en del af vores dedikerede hold, der arbejder hårdt for at styrke børnefamiliers livskvalitet og trivsel!

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en faste stilling på fuld tid med opstart 1. juni 2024. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere arbejdssteder.

Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

På kommunens hjemmeside www.taarnby.dk kan du læse mere om strategierne på børneområdet.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Teamleder Dorthe Thorup på mail: dth.bk@taarnby.dk eller Tværfaglig distriktsleder Louise Berthelsen på mail: lbe.bk@taarnby.dk.

Ansøgningsfristen er den 27. maj 2024.

Der afholdes samtaler på Tårnby Rådhus torsdag 28. maj 2024. Du vil få besked, om du skal til samtale senest den 27. maj 2024.

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Center for HR, Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: chr@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk

Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Center for HR, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning