Ny søgning

Faglig konsulent søges til vores afdeling i Odense

Faglig konsulent med jobfokus søges til spændende fondsprojekter

Vil du være en del af Marselisborg fantastiske indsats, hvor vi hjælper borgere på sygedagpenge i overgangen til job og med særlig fokus på fastholdelse på arbejdsmarkedet? Lige nu har du muligheden for at deltage i et af vores innovative fondsprojekter inden for beskæftigelsesområdet. Her kommer du til at være en stabil og vedholdende støtte for borgere i deres vej tilbage på arbejdsmarkedet over en toårig periode, Du er involveret gennem hele forløbet. Du holder sygeopfølgningssamtaler i samarbejde med jobcentret og hjælper kandidaten med at finde et passende arbejde når kandidaten er klar. Derefter følger du løbende op for at sikre vedvarende tilknytning til arbejdsmarkedet.

Du vil have fast base på vores center i Odense, men du skal regne med, at du deltager i opgaver i vores projekter på Fyn hovedparten af ugens dage. Det betyder, at du skal være mobil og have adgang til bil.

Lidt om os og dig

Du møder borgeren i deres ståsted: Hos Marselisborg (En del af Carelink gruppen) er vores vigtigste opgave at sikre et sammenhængende forløb, hvor borgerne ser deres egne ressourcer, styrker og muligheder i forhold til arbejdsmarkedet, selvom der er udfordringer på vejen. Vi tilpasser vores tilgang til den enkelte, uanset om de er langt væk fra arbejdsmarkedet eller kun et enkelt hop derfra.

Du har gode flyveevner: I dette projekt vil du møde borgere med mange forskelligartede udfordringer. Derfor skal du være god til at se tingene fra et helikopterperspektiv, så du skaber de bedste forudsætninger for job og fastholdelse. Det er vigtigt, at du kan holde alle de røde tråde samlet og evner at sikre inddragelse, tillid og trygge rammer.

Mulighed for personlig og faglig udvikling: Hos os er der altid spændende opgaver i pipelinen og mulighed for udvikling. Vi ser dit potentiale og tilbyder rig mulighed for at udvikle dig hos os. Uanset om det er i den rolle, du bliver ansat i, eller i vores mange andre spændende projekter og indsatser, vil du opleve, at vi gør hinanden stærkere som et team, og at der er rum for at vokse – både fagligt og personligt.

Betalt coachuddannelse og faglig udvikling: Vi vægter faglig udvikling højt hos Marselisborg. Når du starter hos os, får du betalt vores interne socialfaglige coachuddannelse. Vi arbejder aktivt med vores menneskesyn, værdier og metoder gennem løbende faglig udvikling både på uddannelsen og gennem interne supervisioner. Vi ser selvudvikling som en vigtig del af trivsel og værdsætter evnen til at lære af fejltagelser og udfordringer.

Frontløber som arbejdsplads: Marselisborg (En del af Carelink gruppen) er en privat aktør på beskæftigelsesområdet, der gennem en fokuseret og jobrettet indsats hjælper borgere i arbejde, uanset deres afstand til arbejdsmarkedet. Vi elsker nye ideer, kreative løsninger og spændende veje at gå. Hos os er der ikke langt fra ide til udvikling, og det er vores medarbejdere og ledere, der driver os fremad. Du får muligheden for at være en del af en arbejdsplads i rivende udvikling.

Hvem er du?

Du har:

  • En socialfaglig eller virksomhedsrettet baggrund eller på anden vis er trænet i at spotte ressourcer og muligheder på arbejdsmarkedet.
  • Du har erfaring i at arbejde med opfølgningssamtaler og praktiketableringer, og er ikke bange for at gribe telefonen for at kontakte nye arbejdsgivere.
  • Erfaring med undervisning eller coachende samtaler med ledige eller sygemeldte.
  • Gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt, da du skal dokumentere indsatsen og beskrive arbejdsevne og praktikforløb.
  • En løsningsfokuseret tilgang og evnen til at tænke kreativt og se nye muligheder og veje.
  • Gode samarbejdsevner, da du vil skabe gode relationer og udvikling sammen med borgere, kunder, samarbejdspartnere og dine kollegaer.
  • Erfaring med Fasit og Momentum vil være en fordel, da det er de primære systemer, vi arbejder med.
  • Lyst til at arbejde resultatorienteret og blive målt på dit arbejde, da vi skal efterleve de kontrakter, vi indgår, og vægter tilfredshed hos vores kunder og borgere højt.
  • Kørekort og adgang til bil

Se eksempler på indsats her: https://carelink.dk/wp-content/uploads/2023/12/Bethina_artikel-1.pdf

Hos Marselisborg ser vi frem til at byde dig velkommen til vores team. Vi er dedikerede til vores mission og værdsætter vores medarbejderes bidrag til vores succes. Så tøv ikke med at ansøge og bliv en del af vores inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi sammen gør en forskel i menneskers liv og på arbejdsmarkedet.

Stillingen er på fuld tid og med fastansættelse.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning