Ny søgning

Socialrådgivere til Borgercenter Børn og Unge

Er du socialrådgiver?
Gør en forskel i morgen for et barn eller ungt menneske i Borgercenter Børn og Unge.

Borgercenter Børn og Unge er et af tre borgercentre i landets største socialforvaltning. Det er en af vores opgaver at understøtte en barndom og ungdom i trivsel og tryghed. Vi arbejder for at forebygge omsorgssvigt og give udsatte børn et stærkt fundament – helt indtil voksenlivet. For at gøre det, skal vi have fællesskaber omkring de børn og unge i spil. Vi arbejder både med at skabe nære fællesskaber, som giver kærlighed, omsorg og stabilitet, og de bredere fællesskaber, som kan være identitetsskabende, støttende og udviklende.

Meningsfuldt arbejde med engagerede kollegaer i København
Du kan lige nu være med til at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Socialforvaltningens Borgercenter Børn og Unge. Vi ansætter løbende socialrådgivere til flere ledige stillinger i vores myndighedsenheder. Her får du et godt introduktionsforløb med støttende teams og kollegaer, gode arbejdsforhold og en meningsfuld hverdag – hver dag.

Om dig
Vi forventer, at du:

 • er uddannet socialrådgiver (eller socialformidler)
 • har erfaring med myndighedsarbejdet og gerne med området for udsatte børn og unge
 • har erfaring med socialfaglige/konfliktnedtrappende metoder (er en fordel)
 • har gode skriftlige kompetencer og du trives med skriftligt arbejde
 • har erfaringer med borgersamtaler og forstår at benytte forskellige samtaleteknikker
Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • har erfaring med myndighedsarbejdet og gerne med området for udsatte børn og unge
 • kan arbejde selvstændigt og i teams og bruger dine kollegaer til sparring
 • har gode kommunikationsevner og forstår at benytte forskellige samtaleteknikker
 • kan samarbejde tværfagligt
 • kan planlægge og strukturere dit arbejde, så både lovgivningen og Københavns Kommunes mål og retningslinjer overholdes
 • kan bevare overblikket og handle konstruktivt i en til tider travl og omskiftelig hverdag
Hvordan søger jeg?
Send en kort video om dig selv og upload ansøgning og CV. Nævn gerne, hvis du har særlige ønsker til geografisk placering eller fagligt område. Så kontakter vi dig, hvis vi kan se et godt match med en mulig stilling.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Klik her for at læse om, hvordan vi gør en forskel for udsatte børn og unge i Socialforvaltningen og se andre spændende jobmuligheder i Borgercenter Børn og Unge.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Mathilde Elgaard på 2138 7691.

Søg via linket senest mandag den 22. april 2024
Vi holder samtaler løbende og ansætter efter fristen.

Da vi er en stor arbejdsplads med mange medarbejdere har vi løbende ledige stillinger. Du er velkommen til at følge med og søge igen, hvis du fortsat gerne vil arbejde her og tænker, der er et match med netop dine kompetencer.

Om Borgercenter Børn og Unge, BBU
Borgercenter Børn og Unge (BBU) understøtter børn, unge og deres familier i vanskelige perioder af deres liv. Vi modtager og behandler underretninger fra borgere og professionelle, der er bekymrede for et barns trivsel, ligesom familier, med behov for støtte, selv kan henvende sig. Vi har forskellige tilbud til målgruppen, herunder dagbehandlingstilbud, døgninstitutioner og forebyggende tilbud som fx gadeplansarbejde. BBU samarbejder med skoler og institutioner og arbejder med kriminalitetsforebyggelse. Det er vores opgave at understøtte en barndom med trivsel og tryghed, at forebygge omsorgssvigt og at give udsatte børn og unge et godt fundament for voksenlivet.Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke