Ny søgning

Sagsbehandlere til indsatsen for sygemeldte borgere i Hillerød

Det sker indimellem, at en medarbejder har brug for at skifte til et job, der ligger tættere på bopælen. Den situation står vi i nu, og vi søger derfor en ny god kollega, som kan overtage fra hende, der forlader os.

Vi søger dig, som har et stærkt beskæftigelsesrettet blik, og som er enig i, at man bedst hjælpes ud af en sygemelding ved at holde sig aktiv og tænke i retning af arbejdsmarkedet.

I Fastholdelsesteamet i Jobcenter Hillerød er vores primære opgave at støtte sygemeldte borgere og borgere i jobafklaringsforløb tilbage i nuværende eller nyt job. Som jobkonsulent hos os anvender du LØFT-metoden i samarbejdet med borgerne, og du bliver understøttet i dit arbejde af vores fastholdelseskonsulenter og vores virksomhedskonsulenter, som udover LØFT også anvender tankegangen bag IPS-metoden i tilgangen til borgerne.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af
 • Jobrettede motivationssamtaler med borgerne.
 • Tage stilling til uarbejdsdygtighed, jf. Sygedagpengelovens § 7.
 • Varetage den sammenhængende og koordinerende myndighedsrolle i sygedagpenge- og jobafklaringsforløbssager – herunder samarbejde tæt med kolleger med henblik på god progression i sagen.
 • Vurdere behovet for samt igangsætte tværfaglige indsatser.
 • Forberede sagen til rehabiliteringsteamet ved overgang fra sygedagpenge til jobafklaringsforløb eller hvis der er brug for stillingtagen til andre forsørgelsesydelser.

Vi lægger vægt på, at du
 • Er uddannet socialrådgiver eller socialformidler, eller har anden relevant uddannelse.
 • Har erfaring fra eller kendskab til sygedagpengeområdet.
 • Hviler godt i myndighedsrollen.
 • Har gode samarbejdsevner og ønsker at indgå i et engageret team.
 • Er struktureret, ansvarsbevidst og engageret i målgruppen og dine kolleger – også i de travle perioder, som der er mange af i et jobcenter.
 • Er udadvendt, serviceminded og har et godt humør.
 • Har gode kommunikationsevner, såvel skriftligt som mundtligt.
 • Har erfaring med anvendelsen af Fasit og andre relevante IT-værktøjer og besidder en høj grad af datadisciplin.

Vi kan tilbyde dig
 • En ambitiøs arbejdsplads præget af tillid samt frihed under ansvar.
 • Synlig og erfaren ledelse tæt på den daglige drift.
 • God introduktion til organisationen og til arbejdsopgaverne.
 • Struktureret sparring med fagkoordinator om dine sager og dine resultater.
 • Høj grad af medbestemmelse i forhold til, hvordan vi bedst kan opfylde afdelingens fælles mål.
 • En arbejdsplads, hvor vi ikke alene har fokus på egen faglighed, men også på tværfaglighed.

Fastholdelsesteamet består af både nyuddannede og af erfarne kolleger. For os er det vigtigt, at vi har et godt kollegaskab og en høj trivsel, samtidig med at vi er ambitiøse både på vores faglighed og på vores præstationer.

Videndeling sættes højt hos os, og vi har en udtalt holdning om, at vi er fælles om at skabe de gode resultater. Vi lægger vægt på ansvarlighed og selvstændighed i opgaveudførslen, og vi har alle en stærk stemme i samtalerne om, hvordan vi bedst når vores mål. Vi værner om at være opmærksomme på hinanden og udvise hjælpsomhed, når der er behov for det.

Vores arbejdsplads er et moderne rådhus, der er kendetegnet ved åbne kontorlandskaber med mulighed for hjemmearbejde og for at trække i stillerum ved behov. Vi har gratis parkering ved siden af rådhuset. Hvis du kommer med toget, er der hyppig busforbindelse fra stationen til rådhuset, eller 10 minutter på cykel. Derudover har vi dejlige udenomsarealer, en god kantine og et veludstyret træningslokale.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst.
Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse den 15. maj eller 1. juni 2024, afhængigt af dine forhold.

Frist
Du søger stillingen online og ansøgningsfristen er den 23. april kl. 12.00.
Samtaler afholdes den 26. april 2024.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Lisbeth Jørgensen på telefon 72 32 31 28 eller faglig koordinator Rikke Jørgensen på telefon 72 32 31 69.

Følg Jobcenter Hillerød på LinkedIn

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Hos os er det ikke kun arbejdet, der tæller, men også menneskene bag.

I fællesskab gør vi hver dag en forskel for kommunens mere end 54.000 borgere, og vi sætter pris på det helt særlige bidrag, som du kommer med. Vi er stolte af at gå nye veje og sammen finde løsninger på de udfordringer, som møder os. Hillerød Kommune er en fleksibel arbejdsplads, hvor vi tror på værdien af både forskellighed og sammenhold. Det er vigtigt, at alle føler sig anerkendt og respekteret, for hos os er arbejdsglæde en forudsætning for den gode kvalitet og tilfredse borgere.

 Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke