Ny søgning

Socialrådgiver til ungegruppen i Rudersdal Kommune

Om jobbet

Da vores kollega har søgt nye udfordringer søger vi nu en socialrådgiver – eller formidler som har mod på og lyst til at arbejde med unge mennesker og deres familier.

Ungeteamet består af 8 myndighedsrådgivere (ungerådgivere) der arbejder med unge i alderen 13-23 år der har psykosociale vanskeligheder eller unge med fysisk og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Den opslåede stilling er som socialrådgiver for de unge med psykosociale vanskeligheder.

Udover ungegruppen består Børn og Familie – Myndighed af et børneteam (0-12 år) et forebyggende team, en modtagelse/akutvagt, et anbringelsesteam, en administrativ medarbejder samt en ledergruppe bestående af to afdelingsledere og en myndighedschef.

Som ungerådgiver vil dine primære opgaver bestå i:

  • Afdække og iværksætte støttende indsatser jf. Barnets Lov (eks. kontaktperson, familiebehandling, psykologbehandling)
  • Udarbejde Barnets Plan/Ungeplanen og følge op på forandringer og progression i sagsforløbet
  • Afholde inddragende samtaler med de unge, deres familie og netværket samt sikre at disse aktiveres mhp. til at skabe gode og bæredygtige løsninger
  • Arbejde for et selvstændigt unge – og voksenliv, herunder indgå i et tæt samarbejde med relevante samarbejdspartnere.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du har følgende:

  • En vilje og lyst til at skabe gode løsninger for unge mennesker som står et vanskeligt sted i livet
  • Et stærkt borgerperspektiv, du har en inddragende og tillidsvækkende tilgang til andre mennesker og har mod på at bringe dig selv i spil
  • Gode samarbejdsevner – du er en holdspiller som er optaget af at hjælpe og byde ind i teamet så vi sikrer at alle kommer godt i mål
  • Du tager et medansvar for en god stemning og trivsel på arbejdspladsen og har mod på at byde ind med din faglighed og gode idéer
  • Evner til at skabe gode samarbejdsrelationer internt i Myndighed, med andre faggrupper i Børn og Familie og andre afdelinger i kommunen
  • Har en relevant uddannelsesbaggrund som socialrådgiver/socialformidler

Derfor skal du vælge os

Myndighed er en samlet afdeling i Børn og familie. Vi har forskellige opgaver, men vi er fælles om faglig udvikling, fælles om at anstrenge os og fælles om at hjælpe hinanden.

Vi arbejder systematisk med kvalitet gennem en ambitiøs og visionær tilgang ift. børn, unge og familier med særlige behov.

Vi interesserer os for det der virker, vi udvikler vores praksis i henhold til den nyeste viden på vores område og vi er i løbende proces med konkrete tiltag i det socialfaglige arbejde.

Børn og Familie – Myndighed er en udviklingsorienteret arbejdsplads, der vægter et godt arbejdsmiljø, kvalitet i arbejdet og udvikling i både det faglige og tværfaglige arbejde.

Du bliver kollega med 40 dygtige og ambitiøse medarbejdere med en stærk fagidentitet og godt humør.

Vi forventer, at du har lyst til at indgå i en afdeling hvor vi vægter faglig udvikling, ordentlighed og demokratiske processer i måden vi samarbejder på. At vi alle arbejder med myndighedsområdet med erkendelse af, at det er svært og derfor hele tiden er i dialog med hinanden om de bedste løsninger. Vi begår fejl og vi er fælles om at lære af vores fejl og ser det som en del at en naturlig udviklingsproces. Vi har fokus på kerneopgaven og derfor en stærk og sikker drift. Vi udviser ordentlighed overfor for børn, unge og familier med fokus på saglige vurderinger og ordentlighed i relationen.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge med start snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Afholdes løbende og senest onsdag den 24. april 2024

Ansøgningsfrist: Den 21. april 2024

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Gry Wahlberg Tinndahn

Leder ungegruppen og anbringelsesteamet

gryti@rudersdal.dk

Tlf.: 7268 4016Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke